Украиноязычные издательства и ...

Вы здесь: Форумы test.fantlab.ru > Форум «Издания, издательства, электронные книги» > Тема «Украиноязычные издательства и периодика [укр.]»

Украиноязычные издательства и периодика [укр.]

автор  сообщение

гранд-мастер

Ссылка на сообщение 17 сентября 2015 г. 18:46  

сообщение модератора

alex2, не надоело из темы в тему одно и то же таскать, отягощая переходом на личности?

философ

Ссылка на сообщение 17 сентября 2015 г. 18:49  
sanchezzzz А что, Виктору Веберу же не надоедает такие сообщения оставлять

цитата Виктор Вебер

Не просто выходит, а выходит повторно. С первой попыткой, увы, фальстарт вышел

И как-то никто их красненьким не метит. Почему мне должно надоесть?

гранд-мастер

Ссылка на сообщение 17 сентября 2015 г. 18:55  

сообщение модератора

alex2, естественно, что резонные заметки не отмечаются "красненьким", тем более что были сделаны единожды и сравнительно давно. Вам же, последнее устное предупреждение за обсуждение действий модератора не там, где это может быть разрешено.

философ

Ссылка на сообщение 17 сентября 2015 г. 19:00  
alex2 Схоже що вийшла. -> http://www.bookclub.ua/catalog/books/dete...
Хоча поки що бачив тільки в інтернет-магазинах. Минулої суботи заходив у відділенні Книжкового Клубу, придбав нову редакцію "Воно" і "Кладовище домашніх тварин". Також були "Чотири сезони" (дуже небагото порівняно із кільтістю "Воно" і "Кладовище домашніх тварин"). А от "Що впало, те пропало" не бачив, але на сайті Клубу вже є відгуки читачів...

гранд-мастер

Ссылка на сообщение 17 сентября 2015 г. 19:07  
Galileo Ну так в магазинах вроде как всё это появится с начала октября, по крайней мере мне так сказали в магазине.

ЗЫ: Я, уж начал было думать что можно было бы и взять Бредбери от Богдана, но.. 2 тома по 145 грн — пожалуй нет, хотя может как подешевеет
–––
Слушаю плохую музыку на lastfm.ru/user/Odinochka_Low
Смотрю плохие фильмы на imdb.com/user/ur103233610

философ

Ссылка на сообщение 17 сентября 2015 г. 19:36  
Galileo Мабуть що таки вийшла.
Мені прислали заявку на озеленення книги. Там вказано, що дані звірено з паперовим виданням. Що ж, поставив книгу собі на полицю бажаних придбань. Маю колегу, давнього члена ККСД, через неї й замовляю, до того ж фірмовий магазин відкрито в моєму місті.
Щодо старих видань Кінга, то я таки надаю перевагу мові, якою їх прочитав уперше — російській. Ну такий я сентиментальний, що вдієш. Але от усі нові книги, або старіші, та не прочитані російською, придбав виключно українською. Та ж і виходять вони раніше російських перекладів, тож це природньо, що долучуся до читачів першим від тих, хто не може читати українською.
А інформацію про вихід книги я таки там зараз кину. Майже впевнений, що реакція одного шанованого пана не забариться...

гранд-мастер

Ссылка на сообщение 18 сентября 2015 г. 16:13  

философ

Ссылка на сообщение 18 сентября 2015 г. 16:49  
Не люблю кінообкладинки...
Купувати російською так і не зважився. А от українською мабуть що й куплю. Адже не хотілося б більше 100 платити. Для мене, визнаю, книга усе ж далеко не лише текст, а й "одьожка". Чого б я інакше ті паперові книги купував? Є електронка, якби мені лише читати. Але кінообкладинка — то для мене завжди другий гатунок оформлення видання. Та й з досвіду — кінообкладинка розрахована на масового читача, якого зачепив фільм, і котрий, побачивши знайоме з фільму обличчя на усю обкладинку, вирішить ще й прочитате про те, що дивився в кіно. Але для таких видання треба робити дешевше. Звідси — неідеальна поліграфія, шорсткий жовтуватий папір...
Вважаю, що вартість у 86 гривень — якраз для цієї книги.
І так, треба додати в базу. Хто купить — зробіть заявку.

магистр

Ссылка на сообщение 18 сентября 2015 г. 16:56  

цитата alex2

І так, треба додати в базу

уже
і сподіваюсь обкладинка таки буде інтегральна, а не м'яка

философ

Ссылка на сообщение 18 сентября 2015 г. 17:08  
sloboda89 Гадаю, можна жовту рамку давати, адже книга вже в продажу.

магистр

Ссылка на сообщение 18 сентября 2015 г. 17:10  

цитата alex2

адже книга вже в продажу

схоже що ні

философ

Ссылка на сообщение 18 сентября 2015 г. 17:16  
А, тоді так, ще рано.

философ

Ссылка на сообщение 18 сентября 2015 г. 18:31  
"Я дуже гордився тим..." ? Мабуть повинно бути "пишався".

гранд-мастер

Ссылка на сообщение 18 сентября 2015 г. 18:44  
Galileo

цитата

"Я дуже гордився тим..." ? Мабуть повинно бути "пишався".

Потрiбен фрагмент для ознайомлення. Астролябiя, Богдан, КСД надають можливiсть для ознайомлення, а КМ?
–––
You're smart enough to know that talking won't save you

гранд-мастер

Ссылка на сообщение 18 сентября 2015 г. 19:19  
Galileo Та і П'ятниця в Робінзона був, а не була. 8:-0

философ

Ссылка на сообщение 18 сентября 2015 г. 19:29  
Vladimir Puziy Не дочитав.
"...Робінзону було легше… у нього принаймні була П'ятниця." <- Тут, взагалі, без коментарів
Ну звичайно, і вони ще одружилися у кінці робінзонади.

магистр

Ссылка на сообщение 18 сентября 2015 г. 19:33  

цитата Vladimir Puziy

Та і П'ятниця в Робінзона був, а не була. 8:-0

цитата Galileo

Ну звичайно, і вони ще одружилися у кінці робінзонади.

Ну, це залежить, якого Робінзона брати:-)))
Синьор Робинзон
–––
Justice will came to the empire
Ann Leckie

магистр

Ссылка на сообщение 18 сентября 2015 г. 19:48  
Мабуть, саме час підшотувати рос. видання для порівняння. Бо, судячи з цілком неграмотної анотації, можуть бути неприємні сюрпризи від Гугл-транслейтера..

магистр

Ссылка на сообщение 21 сентября 2015 г. 09:40  
Shvoloch, гарні розрахунки. Десь вони є правильні. Але для ринку, де діють чіткі і прозорі правила у всіх сферах життя.
Наскільки мені відомо, людина наближена до видавництва "Богдан" є тут зареєстрована. Захоче, буде щось пояснювати. Я ж зі своєї сторони відкривати якісь деталі не можу. Єдине підмічу (звичайно з дозволу видавництва), розрахунки є вірні для тиражу 2,5+ тис. ;-)

Питання для дискусії: яка книжка має бути дорожча — у м'якій чи твердій обкладинці? (розмір тиражу і формат книжок одинакові)
–––
We seem to be made to suffer. It's our lot in life.

магистр

Ссылка на сообщение 21 сентября 2015 г. 15:13  
MarcusProbus на мою думку, дорожчою буде та, яка в твердій палітурці)
Страницы: 123...3233343536...115116117    🔍 поиск

Вы здесь: Форумы test.fantlab.ru > Форум «Издания, издательства, электронные книги» > Тема «Украиноязычные издательства и периодика [укр.]»

Новое сообщение по теме «Украиноязычные издательства и периодика [укр.]»
Инструменты   

Внимание! Чтобы общаться на форуме, Вам нужно пройти авторизацию:

Авторизация

логин:
пароль:
регистрация | забыли пароль?

⇑ Наверх