автор |
сообщение |
sanchezzzz 
 гранд-мастер

|
|
alex2 
 философ

|
17 сентября 2015 г. 18:49 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
sanchezzzz А что, Виктору Веберу же не надоедает такие сообщения оставлять
цитата Виктор Вебер Не просто выходит, а выходит повторно. С первой попыткой, увы, фальстарт вышел
И как-то никто их красненьким не метит. Почему мне должно надоесть?
|
|
|
sanchezzzz 
 гранд-мастер

|
17 сентября 2015 г. 18:55 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
сообщение модератора alex2, естественно, что резонные заметки не отмечаются "красненьким", тем более что были сделаны единожды и сравнительно давно. Вам же, последнее устное предупреждение за обсуждение действий модератора не там, где это может быть разрешено.
|
|
|
Galileo 
 философ

|
17 сентября 2015 г. 19:00 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
alex2 Схоже що вийшла. -> http://www.bookclub.ua/catalog/books/dete... Хоча поки що бачив тільки в інтернет-магазинах. Минулої суботи заходив у відділенні Книжкового Клубу, придбав нову редакцію "Воно" і "Кладовище домашніх тварин". Також були "Чотири сезони" (дуже небагото порівняно із кільтістю "Воно" і "Кладовище домашніх тварин"). А от "Що впало, те пропало" не бачив, але на сайті Клубу вже є відгуки читачів...
|
|
|
замри и умри 
 гранд-мастер

|
17 сентября 2015 г. 19:07 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Galileo Ну так в магазинах вроде как всё это появится с начала октября, по крайней мере мне так сказали в магазине.
ЗЫ: Я, уж начал было думать что можно было бы и взять Бредбери от Богдана, но.. 2 тома по 145 грн — пожалуй нет, хотя может как подешевеет
|
––– Слушаю плохую музыку на lastfm.ru/user/Odinochka_Low Смотрю плохие фильмы на imdb.com/user/ur103233610 |
|
|
alex2 
 философ

|
17 сентября 2015 г. 19:36 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Galileo Мабуть що таки вийшла. Мені прислали заявку на озеленення книги. Там вказано, що дані звірено з паперовим виданням. Що ж, поставив книгу собі на полицю бажаних придбань. Маю колегу, давнього члена ККСД, через неї й замовляю, до того ж фірмовий магазин відкрито в моєму місті. Щодо старих видань Кінга, то я таки надаю перевагу мові, якою їх прочитав уперше — російській. Ну такий я сентиментальний, що вдієш. Але от усі нові книги, або старіші, та не прочитані російською, придбав виключно українською. Та ж і виходять вони раніше російських перекладів, тож це природньо, що долучуся до читачів першим від тих, хто не може читати українською. А інформацію про вихід книги я таки там зараз кину. Майже впевнений, що реакція одного шанованого пана не забариться...
|
|
|
Vladimir Puziy 
 гранд-мастер

|
|
alex2 
 философ

|
18 сентября 2015 г. 16:49 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Не люблю кінообкладинки... Купувати російською так і не зважився. А от українською мабуть що й куплю. Адже не хотілося б більше 100 платити. Для мене, визнаю, книга усе ж далеко не лише текст, а й "одьожка". Чого б я інакше ті паперові книги купував? Є електронка, якби мені лише читати. Але кінообкладинка — то для мене завжди другий гатунок оформлення видання. Та й з досвіду — кінообкладинка розрахована на масового читача, якого зачепив фільм, і котрий, побачивши знайоме з фільму обличчя на усю обкладинку, вирішить ще й прочитате про те, що дивився в кіно. Але для таких видання треба робити дешевше. Звідси — неідеальна поліграфія, шорсткий жовтуватий папір... Вважаю, що вартість у 86 гривень — якраз для цієї книги. І так, треба додати в базу. Хто купить — зробіть заявку.
|
|
|
sloboda89 
 магистр

|
|
alex2 
 философ

|
|
sloboda89 
 магистр

|
|
alex2 
 философ

|
|
Galileo 
 философ

|
|
mx 
 гранд-мастер

|
18 сентября 2015 г. 18:44 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Galileo цитата "Я дуже гордився тим..." ? Мабуть повинно бути "пишався".
Потрiбен фрагмент для ознайомлення. Астролябiя, Богдан, КСД надають можливiсть для ознайомлення, а КМ?
|
––– You're smart enough to know that talking won't save you |
|
|
Vladimir Puziy 
 гранд-мастер

|
|
Galileo 
 философ

|
18 сентября 2015 г. 19:29 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Vladimir Puziy Не дочитав. "...Робінзону було легше… у нього принаймні була П'ятниця." <- Тут, взагалі, без коментарів  Ну звичайно, і вони ще одружилися у кінці робінзонади.
|
|
|
Anti_Monitor 
 магистр

|
18 сентября 2015 г. 19:33 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Vladimir Puziy Та і П'ятниця в Робінзона був, а не була. 8:-0
цитата Galileo Ну звичайно, і вони ще одружилися у кінці робінзонади.
Ну, це залежить, якого Робінзона брати Синьор Робинзон
|
––– Justice will came to the empire Ann Leckie |
|
|
Zirkohid 
 магистр

|
18 сентября 2015 г. 19:48 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Мабуть, саме час підшотувати рос. видання для порівняння. Бо, судячи з цілком неграмотної анотації, можуть бути неприємні сюрпризи від Гугл-транслейтера..
|
|
|
MarcusProbus 
 магистр

|
21 сентября 2015 г. 09:40 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Shvoloch, гарні розрахунки. Десь вони є правильні. Але для ринку, де діють чіткі і прозорі правила у всіх сферах життя. Наскільки мені відомо, людина наближена до видавництва "Богдан" є тут зареєстрована. Захоче, буде щось пояснювати. Я ж зі своєї сторони відкривати якісь деталі не можу. Єдине підмічу (звичайно з дозволу видавництва), розрахунки є вірні для тиражу 2,5+ тис. 
Питання для дискусії: яка книжка має бути дорожча — у м'якій чи твердій обкладинці? (розмір тиражу і формат книжок одинакові)
|
––– We seem to be made to suffer. It's our lot in life. |
|
|
igordunets 
 магистр

|
|